Reviews

Ik ken Alexis van lang geleden toen ik sportte bij het buurthuis, maar moest stoppen vanwege een hernia. Sinds ’n paar jaar heb ik de draad weer opgepakt bij Studio Dok en ik vind het nog steeds heel fijn. Vooral wanneer wij bij goed weer in de buitenlucht sporten.

Alexis houdt altijd rekening met een ieder zijn kunnen, sport op maat bijna. Ik zie er soms wel tegenop, maar wanneer ik na afloop naar huis fiets, heb ik altijd een goed gevoel.

Fijne groep mensen en gevarieerde lessen; een goede reden om te blijven bij Alexis. Ik ben blij dat ik je ken.

yolanda molenaar

Als nieuwkomer in Amsterdam was ik direct om!  Wat een prettige manier om in vorm te blijven, ik vind het echt jammer als ik een keer niet kan!

Ik volg zowel BWO als yoga en merk dat ik zowel sterker als soepeler ben geworden, het helpt mij om de duursporten die ik leuk vind -wielrennen en skiën- langer vol te kunnen houden, ik merk het echt.

Alexis biedt gevarieerde lessen aan, heeft een leuke muzieksmaak en weet wat ze doet. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de buitenlessen in de zomer, echt heerlijk!

Annemarie Barmentlo

Op de middelbare school vond ik gym nooit prettig, want we hadden geen empathische lerares. Ik weet dat het goed voor me is om te bewegen, vooral nu ik ouder word.

De afgelopen jaren ben ik gaan uitbreiden naar 4 uur per week; eerst een uur bodyshape en daarna yoga. Ik werk vooral zittend en dan gaat mijn lichaam echt vastroesten. Het is fijn om door yoga weer soepel te worden. Verder ben ik een enorme piekeraar en leef vooral in mijn hoofd.

Het sporten helpt me om weer op aarde te belanden, maar door yoga ben ik rustiger geworden op en in mijn werk.

Jij bent een inspirerende, enthousiaste trainer, met een positieve uitstraling. Ik ga tegenwoordig met plezier naar gym, wie had dat kunnen denken?

inge faber

Ik kwam mee met een vriendin die mij had overgehaald een lesje te proberen. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik het eigenlijk leuk zou vinden en nu iedere maandag met zoveel plezier naar de Total Body Workout zou gaan.

Ik vind het echt bijzonder hoe Alexis iets leuks weet te maken van iets dat ik vreselijk vind.

Sanne van hees

Nooit eerder heb ik zo lang een sport volgehouden, maar naar mijn poweryoga en total body workout lessen ga ik met veel plezier!

Alexis vertelt met heel veel passie en enthousiasme, en geeft iedereen persoonlijke aandacht. Als een oefening me na vele keren proberen eindelijk lukt, valt dit haar op en juichen we samen. Het is een fijne ruimte en nooit te druk. 

 
merel corduwener

Alexis is een hele fijne docent, ze weet waar ze mee bezig is, is relaxed en geeft heerlijke lessen. Zowel de total body workout als de power yogalessen kan ik van harte aanbevelen!!

Zelf doe ik al bijna 15 jaar mee met de lessen, dus ik kan het weten! Trouwens, er zijn er bij die nog langer bij Alexis trainen… Oja, en ze draait fijne muziek en is ook nog eens inspirerend en verdomd aardig, die Alexis Salin.

Marjet Gerlings

De lessen van Alexis zijn iedere week anders. Een fijne opbouw en balans van ontspanning en inspanning. Alexis heeft een hele prettige manier van lesgeven. De oefeningen legt ze duidelijk uit en houdt ons goed in de gaten of we de oefeningen goed uitvoeren.

Door de lessen ben ik beter bewust van mijn ademhaling en mijn houding. Na de les voel ik me fit en voldaan, ook is mijn hoofd weer wat leger….

Barbera van Rest

Alexis heeft een perfecte manier van lesgeven, zij is sprankelend en heeft een rustige en mooie stem. Elke yoga les heeft een goede opbouw met de juiste combinatie van kracht, flexibiliteit, evenwicht en ook rust.
Af en toe ook een best pittige les, zodat je sportief wordt uitgedaagd. Maar niks “moet”.
De ruimte is prachtig, rustig en ruim.
De sfeer is bijzonder. De thee staat klaar.
Alexis corrigeert waar nodig, kortom zij maakt het verschil.

Carla Boverhoff

De lessen zijn knus, Alexis is een warme persoonlijkheid, ze helpt je om net even in de juiste houding te komen, maar geeft elke les ook aan dat je niet jezelf moet veroordelen, dat je doet wat je kan en dat dat goed is. 

Ik leer bij Alexis hoe belangrijk het is  bewust te ademen, het geeft rust & je lijf wordt er soepeler van. Daar ben ik me nu buiten de lessen ook bewust van.

De lessen zijn afwisselend, uitdagend, maar er is ook tijd voor ontspanning, dat is heel fijn. Alexis gebruikt hele relaxte muziek en heeft een mooie stem waarmee ze de oefeningen toelicht. 

Babette nova

Alexis is an excellent yoga teacher. She creates an inspiring, calm atmosphere in each class which enables all her students to learn and grow at their own pace.

Her work is detailed and yet powerful and I especially enjoy the diversity of movement from week to week. Her classes are spot on, from her choice of music to her own relaxed voice guiding us through. 

Emma Dingwall

I have been following lessons with Alexis for over 10 years now, and can say that she is a wonderful teacher who is very competent and knowledgeable at what she is doing, has a lot of humour and knows how to get everyone around her enthusiastic and cheerful.

It is always a pleasure to come to her lesson because of the positive and pleasant atmosphere and because the lessons are so well built.

Tamar Wohlfarth

Al een aantal jaren volg ik bij Alexis yoga en sport lessen en ik kan niet meer zonder! De lessen zorgen ervoor dat ik me fit voel en lekker in mijn vel zit. De sfeer in de lessen is lekker laagdrempelig en sportief, zonder gedoe.

Ik vind het erg leuk om af te wisselen tussen de Poweryoga en Total Body Workout. De les van Alexis is een beetje mijn pauzemoment in een drukke week.

Bodil Jane

Reviews Filmpjes

Scroll naar boven