Total Body Workout

Heb jij ook soms dat:

*  je buiten adem de trap opkomt?

*  je lichaam moe, lui / stijf aanvoelt? 

* je weinig energie hebt en niet lekker in je vel zit? 

 

 

Hoe zou je het vinden om:

* op je eigen niveau je conditie op te bouwen?

*met slechts 1 uur per week je fitter en sterker te voelen?

*mee te doen met een vaste groep gezellige mensen?

Mijn lessen zijn laagdrempelig; iedereen moet zich op zijn gemak voelen vind ik. Bij mij geen hipsters met een attitude, of leggings met bijpassende hoofdbanden, maar lieve mensen die samen gezellig sporten. Tijdens de partneroefeningen wordt heel wat afgelachen!

Jong, oud, dik, dun. Wees welkom!

Kom een keer meedoen met een proefles en See for yourself!!

Al een aantal jaren volg ik bij Alexis yoga en sport lessen en ik kan niet meer zonder! De lessen zorgen ervoor dat ik me fit voel en lekker in mijn vel zit. De sfeer in de lessen is lekker laagdrempelig en sportief, zonder gedoe. Ik vind het erg leuk om af te wisselen tussen de Poweryoga en Total Body Workout. De les van Alexis is een beetje mijn pauzemoment in een drukke week. “

Bodil Jane

Vroeger vond ik gym nooit prettig, maar  weet dat het goed is om te bewegen, vooral nu ik ouder word. Ik ben van 1 uurtje per week bij jou gaan uitbreiden naar 4 of 5 uur. Vaak een uur Total Body Workout en daarna yoga. Ik werk vooral zittend en mijn lichaam roest dan echt vast. Ook ben ik een enorme piekeraar en leef vaak vooral in mijn hoofd. Sporten helpt me om weer op aarde te belanden. Jij bent een inspirerende, enthousiaste trainer, met een positieve uitstraling. Ik ga tegenwoordig met plezier naar gym, wie had dat kunnen denken?

Inge Faber

Mijn werk is fysiek zwaar met veel gesjouw, daarvoor zijn een goeie conditie en sterke spieren belangrijk. Door regelmatig naar Alexis te gaan hou ik dat werk goed vol en heb ik nooit last van mijn rug. Bovendien geniet ik van de ontspanning door inspanning. De warme aandacht en aanstekelijke vrolijkheid van Alexis geven altijd nieuwe energie, al meer dan 5 jaar kom ik met heel veel plezier naar haar toe!
Janneke Hoogenboom

 

Wil je graag je conditie verbeteren?

Verban jezelf niet naar de sportschool….

Met de Total Body Workout krijg je persoonlijke aandacht voor wat jij nodig hebt. Na een uur trainen heb je gewerkt aan kracht, conditie, flexibiliteit en ontspanning.

Geef me 1 uur en je zit voor de rest van de week lekkerder in je vel.

De oefeningen doen we op fijne, vrolijke muziek. Zo verbeter je op een relaxte, inspirerende manier je conditie. En vooral: het is leuk om te doen!

Na een paar lessen voel je al effect: je bent ontspannen, veerkrachtig en sterker.  In je lichaam en in je hoofd!