Al 23 jaar geef ik les met hart en ziel.

Mijn lessen zijn laagdrempelig en professioneel met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De vaste groepen en het “familiegevoel” vergroten de kans op regelmatige deelname zodat je je sterk, energiek en fit voelt.

Bij de Total Body Workout trainen we de conditie en het hele lichaam. We doen ook vaak partneroefeningen waarbij we heel wat af lachen. Het sporten in een vaste groep is echt gezellig; je voelt je na afloop sterk, energiek en je conditie gaat in sprongen vooruit. 

 

Bij de Poweryoga kom je echt tot jezelf. Ontspanning door inspanning. Een uur voor jezelf waarin je flink wordt uitgedaagd. Vooral je schouders, rug,  je benen en je core worden sterker. Je komt tot een diepe focus. Anders val je om! 😉

Lees hieronder wat cursisten zelf zeggen. of Lees hier alle reviews

Nooit eerder heb ik zo lang een sport volgehouden, maar naar mijn poweryoga en total body workout lessen ga ik met veel plezier! Alexis vertelt met passie en enthousiasme en geeft iedereen persoonlijke aandacht. Als een oefening me na vele keren proberen eindelijk lukt, valt dit haar op en juichen we samen. Het is een fijne ruimte en nooit te druk.
Merel Corduwener

Al 10 jaar (!) volg ik yogalessen bij Alexis en ben sindsdien sterker, leniger maar ook rustiger geworden. Ik heb minder last van mijn rug. Verder voel ik me hier thuis. Er hangt geen modesfeertje. Ik hoop nog heel lang haar lessen te kunnen volgen.
Alexis is vriendelijk, opgewekt, positief en legt de houdingen goed uit. Waar nodig corrigeert ze en biedt opties voor ieder niveau.  Jongeren, ouderen, beginners, gevorderden iedereen kan dan ook meedoen.
Elsje Grootenboers

Op de middelbare school vond ik gym nooit prettig, maar ik ga tegenwoordig met plezier naar gym, wie had dat kunnen denken? De afgelopen jaren ben ik van 1 uurtje sporten p/w bij jou gaan uitbreiden naar 4 of 5 uur. Vaak een uur body workout en daarna yoga. Ik werk vooral zittend en mijn lichaam ging echt vastroesten. Door yoga word ik weer soepel. Ik ben een enorme piekeraar en leef vaak vooral in mijn hoofd. Het sporten helpt me om weer op aarde te belanden. Ik ben rustiger geworden op en in mijn werk. Jij bent een inspirerende, enthousiaste trainer, met een positieve uitstraling. We sporten met jou in prettige zalen. Dank je wel!

Inge Faber

Lieve cursisten gezocht!

die passen bij onze vaste club gezellige,creatieve, grappige Amsterdammers die samen in beweging willen blijven.

Jong, oud, dik, dun; je bent meer dan welkom!

Groepslessen

Er zijn 4 lessen poweryoga per week    (voor meer rust, kracht en souplesse)

En 3 lessen Total Body Workout per week (voor meer conditie, kracht en energie)

Wissel de lessen af als je wilt. Mix en switch. Als je maar beweegt!

Hoe doe je mee?

1. Boek een proefles, of kom gewoon langs!

2. Past het bij je? Geef je dan op! 

3. Betaal pas vanaf 2020 contributie (35 EUR per maand/ 25 voor studenten/ stadpas)

Abonnement is iedere maand opzegbaar