Happy

Clients

Coaching emotie-eten

Ik heb heel snel ongelooflijke resultaten geboekt. Door middel van de tapping sessies via skype en de duidelijke gepersonaliseerde, professionele en soms grappige tapping scripts die ze naderhand toestuurt lijkt mijn levenslange gevecht met zwaarlijvigheid eindelijk tot een einde te zijn gekomen. Alexis weet precies welke vragen ze moet stellen en achterhaalt al snel wat je onbewuste blokkades zijn. Wanneer je echt doet wat ze zegt en de audio opnames braaf meetapt zul je al gauw merken dat de onbewuste overtuigingen zich “herstellen”. In een woord ONGELOOFLIJK en een grote aanrader.

 

Frank Bourgondier

Ik ben zo iemand die gek is op lekkers; chocola, dropjes, chipjes……. alles.
Voordat ik de cursus van Alexis deed was het onmogelijk om daar niet aan toe te geven.
Ik hield het natuurlijk wel eens een paar dagen vol, maar klapte dan op een gegeven moment toch weer uit ergens aan het einde van de week.
Nadat ik de cursus van Alexis heb gevolgd kan ik me veel, VEEL beter inhouden en heb ik ook veel productievere gedachten over voedsel. Ik heb het nodig om de motor aan te houden en daarom eet ik steeds meer gezonde dingen. Dit is iets wat ik altijd wel WIST, de kennis had ik wel, maar het zal niet in me. Het zat niet in mijn systeem en ik handelde er daardoor ook niet naar. Nu ik de cursus van Alexis heb gedaan weet ik het EN doe ik het

Margreet van der Pijl

Coaching emotie-eten

Vanuit een enorme, natuurlijke empathie helpt Alexis om gezonder en fitter gedrag te krijgen én deze leefstijl te blijven volgen.
Ze schept een natuurlijke vertrouwensband, en zoekt samen met je naar de reden waarom je bepaald gedrag vertoont; je gaat op zoek naar de diepere laag achter de emoties (gevoel – gedrag – gewoonte) en met behulp van tapping lukt het om duurzame verandering tot stand te brengen. Ze heeft mij sturing gegeven in hoe ik een gezondere leefstijl kan volgen en heeft dat bereikt zonder daarin dwingend te zijn. Ze helpt je daar inzage in te krijgen “waarom doe je wat je doet?” en helpt je om op een gezondere manier met die gevoelens om te gaan.  Alexis weet door haar authenticiteit een laagdrempelige, veilige omgeving te creëren om dit te bewerkstelligen.

Marije

Ik ben een levenslange jojoër. Ik wilde dunner worden- en ik was eigenlijk gewoon prachtig slank-, en het uiteindelijke resultaat was: ik werd dikker.
En dan herhaalde dat patroon zich, afvallen, aankomen, en steeds hoger uitkomen met mijn gewicht. Uiteindelijk moest ik toch weer afvallen,want mijn bloedsuiker was te hoog, en ook mijn cholesterol. Een beetje moedeloos van alle diëten ben ik op zoek gegaan naar een andere aanpak, dat werd die van Alexis dus. Ontspannen omgaan met eten. Dat sprak me wel aan na al die jaren (35?) niet ontspannen met eten te zijn omgegaan.
Ik heb heel veel gehad aan de cursus van Alexis. Het kijken naar waarom ik soms eigenlijk meer at dan verstandig was. Kijken naar wat ik eigenlijk probeerde binnen te krijgen met dat eten, wat ik miste in mijn leven, en hoe ik dat probeerde te vullen met eten.
Dat was een eyeopener.
Het tappen doe ik dagelijks; een geweldige manier om te leren focussen op je doel.
Alexis is een hele leuke, aardige en integere vrouw, die heel goed kan begrijpen hoe krom mensen soms kunnen omgaan met eten, je hoe/ je dus nergens voor te generen! Inmiddels is het voor mij al weer een paar maanden geleden dat ik mijn laatste coach gesprek heb gehad. Ik ben 4,5 kilo kwijt en mijn bloedwaarden zijn weer normaal, en ik denk niet heel erg veel meer na over eten, ik heb er vertrouwen in dat het me deze keer gaat lukken om op dit gewicht te blijven.

Maria, uit Amsterdam

Duurzaam afvallen zonder strijd & zonder dieet

Het kan echt!
Wil je weten hoe?