Happy

Clients

Poweryoga & Total Body Workout

Nooit eerder heb ik zo lang een sport volgehouden, maar naar mijn poweryoga en total body workout lessen ga ik met veel plezier!
Alexis vertelt met heel veel passie en enthousiasme, en geeft iedereen persoonlijke aandacht. Als een oefening me na vele keren proberen eindelijk lukt, valt dit haar op en juichen we samen. Het is een fijne ruimte en nooit te druk. 
Merel Corduwener

De lessen zijn knus, Alexis is een warme persoonlijkheid, ze helpt je om net even in de juiste houding te komen, maar geeft elke les ook aan dat je niet jezelf moet veroordelen, dat je doet wat je kan en dat dat goed is. 

Ik leer bij Alexis hoe belangrijk het is  bewust te ademen, het geeft rust & je lijf wordt er soepeler van. Daar ben ik me nu buiten de lessen ook bewust van.

De lessen zijn afwisselend, uitdagend, maar er is ook tijd voor ontspanning, dat is heel fijn. Alexis gebruikt hele relaxte muziek en heeft een mooie stem waarmee ze de oefeningen toelicht. 

Babette Nova

Alexis is een fantastische Poweryoga en Bodyshape instructrice. Aan alle kanten is te merken dat Alexis geniet van haar werk en dat het haar passie is. Als geen ander is zij in staat om je tot een punt van 100%motivatie te brengen, sporten is dankzij Alexis weer mijn grote hobby geworden. 

Margreet van der Pijl

I have been following lessons with Alexis for years now, and can say that she is a wonderful teacher who is very competent and knowledgeable at what she is doing, has a lot of humour and knows how to get everyone around her enthusiastic and cheerful. It is always a pleasure to come to her lesson because of the positive and pleasant atmosphere and because the lessons are so well built.

Tamar Wohlfarth

I recommend Alexis’s yoga class for the beginner or someone with yoga experience. She encourages you to go at your own pace and offers alternative positions when necessary.  I’ve been taking her class twice a week for five years and appreciate the way she brings variation into the practice each week. Her calm voice and instruction always creates the right atmosphere for her yoga workout.

Yvette Surpraski

Before I started classes with Alexis I was experiencing problems with physical confidence due to complications related to a chronic illness. I did not trust my body any more  and wanted to build up core strength. The lessons were surprisingly hard at first. But Alexis was very good at tailoring the class to accommodate all levels of ability and encouraging everyone to take things at their own pace, which gave me belief in myself and the space to build things up slowly. Within a few months of following one class a week my strength had improved dramatically and I noticed a difference in muscle tone and improvement in posture. Mentally I also felt much stronger, partly thanks to Alexis’ encouragement and support. Within a year my physical fitness had improved to the extent that I enrolled for Thai kickboxing lessons, which I would never have dreamed of doing before I started yoga. I would recommend Alexis as a knowledgable, committed and fun yoga teacher.

Elizabeth

“Alexis is a wonderful yoga teacher and a wonderful person. I invited Alexis to work at my school for three terms in the year 2010 after taking and loving her yoga class. The students loved her class. She has a warm and calming effect on people, and the class she teachers is challenging, you always leave feeling energized and in good spirits. I highly highly recommend Alexis and her class to anyone wanting a whole experience.

Debbie Mulholland

Poweryoga & Total Body Workout

Alexis is een hele fijne docent, ze weet waar ze mee bezig is, is relaxed en geeft heerlijke lessen. Zowel de total body workout als de power yogalessen kan ik van harte aanbevelen!! Zelf doe ik al bijna 12 jaar mee met de lessen, dus ik kan het weten! Trouwens, er zijn er bij die nog langer bij Alexis trainen… Zowel op het WG terrein in West (vrijdagochtend) als op t Entrepotdok in Centrum/Oost (ma en wo avond). Oja, en ze draait fijne muziek en is ook nog eens inspirerend en verdomd aardig, die Alexis Salin

Marjet Gerlings

Mijn werk is fysiek zwaar met veel gesjouw, daarvoor zijn een goeie conditie en sterke spieren belangrijk. Door regelmatig naar Alexis te gaan hou ik dat werk goed vol en heb ik nooit last van mijn rug. Bovendien geniet ik van de ontspanning door inspanning.
De warme aandacht en aanstekelijke vrolijkheid van Alexis geven altijd nieuwe energie, 
al meer dan 5 jaar kom ik met heel veel plezier naar haar toe!
Janneke Hoogenboom

Al 10 jaar (!) volg ik yogalessen bij Alexis en ik ben sindsdien sterker, leniger maar ook rustiger geworden. Ik heb minder last van mijn rug. 
Verder voel ik me hier thuis. Er hangt geen modesfeertje. Ik hoop nog heel lang haar lessen te kunnen volgen.
Alexis is vriendelijk, opgewekt, positief en legt de houdingen goed uit. Waar nodig corrigeert ze en biedt opties voor ieder niveau.  Jongeren, ouderen, beginners, gevorderden iedereen kan dan ook meedoen.
Elsje Grootenboers

Al een aantal jaren volg ik bij Alexis yoga en sport lessen en ik kan niet meer zonder! De lessen zorgen ervoor dat ik me fit voel en lekker in mijn vel zit. De sfeer in de lessen is lekker laagdrempelig en sportief, zonder gedoe. Ik vind het erg leuk om af te wisselen tussen de Poweryoga en Total Body Workout. De les van Alexis is een beetje mijn pauzemoment in een drukke week. “

Bodil Jane

De lessen van Alexis zijn iedere week anders. Een fijne opbouw en balans van ontspanning en inspanning.

Alexis heeft een hele prettige manier van lesgeven. De oefeningen legt ze duidelijk uit en houdt ons goed in de gaten of we de oefeningen goed uitvoeren.

Door de lessen ben ik beter bewust van mijn ademhaling en mijn houding. Na de les voel ik me fit en voldaan, ook is mijn hoofd weer wat leger….

Barbera van Rest

Hoi Alexis, graag schrijf ik als happy client een recommendation. Op de middelbare school vond ik gym nooit prettig, want we hadden geen empathische lerares. Gelukkig fietste ik wel elke dag 16 km Ik weet dat het goed voor me is om te bewegen, vooral nu ik ouder word. De afgelopen jaren ben ik van 1 uurtje sporten per week bij jou gaan uitbreiden naar 4 of 5 uur. Vaak een uur bodyshape en daarna yoga. Ik werk vooral zittend en gaat mijn lichaam echt vastroesten. Het is fijn om door yoga weer soepel te worden. Verder ben ik een enorme piekeraar en leef vaak vooral in mijn hoofd. Het sporten helpt me om weer op aarde te belanden. Ik ben vooral door yoga rustiger geworden op en in mijn werk. Jij bent een inspirerende, enthousiaste trainer, met een positieve uitstraling. We sporten met jou in prettige zalen. Ik ga tegenwoordig met plezier naar gym, wie had dat kunnen denken?

Dank je wel !!!

Inge Faber

Ik volg nu meer dan twee jaar de yoga lessen van Alexis. De flow waarmee zij het geeft is zeer prettig, ook haar stem is erg kalmerend en geeft mij de rust en concentratie om de krachtige oefeningen uit te voeren. Daarnaast is het voor mij de perfecte manier om na een dag hard werken weer letterlijk in balans te komen. Ook in tijden dat het minder gaat met mijn gezondheid heb ik erg veel aan haar yoga lessen. Ik kan haar lessen aan iedereen aanraden!

Lambert Naudin

Alexis is an excellent yoga teacher. She creates an inspiring, calm atmosphere in each class which enables all her students to learn and grow at their own pace. Her work is detailed and yet powerful and I especially enjoy the diversity of movement from week to week. Her classes are spot on, from her choice of music to her own relaxed voice guiding us through. 

Emma Dingwall

Alexis’ professional attitude as well as her personal approach make her power yoga classes highly effective and lots of fun. I loved her personally covering up your eyes during meditation after workout. Her energy is contagious.

Esther van der Geest

WAAR WACHT JE NOG OP?