TAPPING

COACH

“Sometimes the weight you need to lose isn’t on your body”

 

Ben jij een emotie-eter?

Waarschijnlijk ben je al vaak op dieet geweest en weet je wel wat je zou moeten eten. Maar het lukt gewoon niet. Al jaren ben je in strijd met jezelf en met eten. Het gevoel op rantsoen te moeten voelt als een straf, waardoor je je opstandig voelt en dan gaan alle remmen los. Je doet telkens weer je best, pakt zo goed als het kan steeds de draad weer op, maar als je eerlijk bent voel je je onzeker, onaantrekkelijk en ben je boos op jezelf.  Je zou niet liever willen dan verlost te zijn van de ontevredenheid met je lichaam, maar ook van de onrust & de macht die eten heeft over jou.

 

 

‘Eten is mijn beste vriend en mijn ergste vijand’ .

 

Herken jij je hierin?

> Eet je vaak omdat je moe bent of gestrest, terwijl je eigenlijk geen fysieke honger hebt?
> Kun je soms niet stoppen met eten? Alsof je wordt gedreven te eten?
> Laten gedachten over eten je niet los?
> Ben je teleurgesteld en boos op jezelf en vind je dat je meer doorzettingsvermogen zou moeten hebben?

Dan heb ik goed nieuws:  Want NEE: Je bent geen zwakkeling En NEE ….Het is niet jouw schuld!!!

Na vele jaren te hebben gewerkt als gewichtsconsulent merkte ik dat eetproblemen NIETS te maken hebben met motivatie of doorzettingsvermogen. Maar ik wilde deze vrouwen zo graag helpen…maar hoe? Na vele jaren onderzoek, verschillende opleidingen & verschillende dingen te hebben uitgeprobeerd op mezelf en op mijn cliënten heb ik de oplossing gevonden;  Jouw hersenen sturen jouw eetgedrag bijna volledig automatisch aan en dat is waar de verandering dus gemaakt moet worden! Stop dus nu met diëten en pak het probleem aan bij de wortels! Tapping werkt diep door tot in je onbewuste, op het niveau van je patronen & je verslavingen. Ik ben zo blij dat ik dit heb ontdekt en wil zoveel mogelijk mensen helpen naar een gezond gewicht en een gezonde relatie met eten & hun lichaam

     KLIK HIER

& bekijk mijn all-in programma’s!

Om goede resultaten te kunnen bieden doe ik geen losse sessies. Wel kun je eenmalig een gratis inspiratiegesprek met mij boeken.

Als je al langer emotioneel eet raad ik aan te kiezen voor langere begeleiding.

     KLIK HIER

Krijg in 10 dagen meer inzicht in waarom je doet wat je doet?

Ontvang 3 video’s en 3 opdrachten in je mailbox.

Een mooi eerste stap naar meer rust rondom eten. 

    KLIK HIER

Eerst even kennis maken voordat je besluit  met mij in zee te gaan? Dat kan.

Boek direct een afspraak in mijn agenda. Max. 2 gesprekken per week.

> Stel je voor hoe lekker het zou zijn om chocola of chips in de kast te hebben liggen, maar dat je je er niet aan overgeleverd voelt? Dat je gewoon een beetje kunt nemen, of zelfs vergeet dat je het hebt liggen?

> Stel je voor hoe lekker het zou zijn s’avonds op de bank te zitten zonder die onrustige gevoelens en gedachten over eten?

> Stel je voor hoeveel energie je over zou hebben als je rust had rondom eten? En als je je lichaam zou kunnen accepteren of zelfs mooi zou vinden?

 

Ik heb een programma ontwikkeld dat jou in 6 stappen helpt ontspannen af te vallen; door rust te brengen rondom eten, rondom jezelf & rondom je verleden.

We gaan naar de oorsprong van het probleem & halen daar de emotionele lading uit. Zo kun je moeiteloos gezonder eten, zodat je kunt eten zoals mensen dat doen zonder issues met eten. Door de obsessie los te laten en alle negatieve gevoelens die daarbij horen. Je leert een gevoel van veiligheid in je lichaam te creëren, zodat je niet langer door je eigen lichaam gesaboteerd maar juist ondersteund wordt. Want ik zie vaak dat cliënten veel gezonder eten dan ik, maar hun lichaam lijkt het vet niet los te willen laten. 

“Ik heb die obsessie al zo lang…..ik denk niet dat ik het los kan laten” 

Ik hoor dit vaker en heb een duidelijk stappenplan opgesteld. We gaan zo snel mogelijk naar de kern, zodat jij zo snel mogelijk verlost zult zijn van emotioneel eten. En hoe lekker zou dat zijn?

> Je krijgt inzicht in je Weight Loss Blockers: welke onbewuste overtuigingen zorgen dat jij jezelf steeds opnieuw saboteert?

> Je leert deze onbewuste overtuigingen om te buigen naar een helpende overtuiging die jou brengt waar je wil zijn!–> Een gezondere, relaxedere versie van jezelf met meer zelfvertouwen

> Je leert je gevoelens te herkennen, te accepteren en vervolgens los te laten. 

Dit doen we met behulp van een geweldige techniek:  Tapping, een tool met een vergelijkbaar effect als EMDR therapie

> Het is simpel & je kunt het bij jezelf doen.

> Het helpt je hersenen te herprogrammeren, zodat je voornemens ook worden ondersteund door je onderbewuste. 

> Je leert negatieve emoties los te koppelen van je negatieve herinneringen- dus als je voortaan denkt aan deze herinnering voelt het neutraal ipv dat het je triggert (waarna je normaal gesproken gedreven werd iets te eten/ boodschappen te gaan doen)

Wil jij:

> Gewoon relaxed omgaan met eten & blij zijn met je lichaam?

> Geen quick-fix, maar ben je echt bereid te kijken naar de onderliggende issues? Ik garandeer jou dat je relatie met eten voorgoed zal veranderen!

> Voor eens voor altijd bevrijd zijn van deze neerwaartse spiraal van schuld en schaamte?
> Nieuwe inspiratie en motivatie? Een geheel andere aanpak…

Geef je dan NU op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te leren hoe jij ook kunt ” Ontspannen afvallen”.

Je krijgt in dit gesprek 3 duidelijke stappen waar je meteen mee aan de slag kunt!

 

REVIEWS

Ik heb al een aantal sessies van Alexis gevolgd  en heb heel snel ongelooflijke resultaten geboekt. Door middel van de tapping sessies via skype en de duidelijke gepersonaliseerde, professionele en soms grappige tapping scripts die ze  naderhand toestuurt lijkt mijn levenslange gevecht met zwaarlijvigheid eindelijk tot een einde te brengen. Alexis weet precies welke vragen ze moet stellen en achterhaalt al snel wat je onbewuste blokkades zijn. Wanneer je echt doet wat ze zegt en de audio opnames braaf meetapt zul je al gauw merken dat de onbewuste overtuigingen zich “herstellen”. In een woord ONGELOOFLIJK en een grote aanrader.

Frank uit Amsterdam, 54 jaar

 

 

Ik ben een levenslange jojoër. Ik wilde dunner worden- en ik was eigenlijk gewoon prachtig slank-, en het uiteindelijke resultaat was: ik werd dikker.
En dan herhaalde dat patroon zich, afvallen, aankomen, en steeds hoger uitkomen met mijn gewicht. Uiteindelijk moest ik toch weer afvallen,want mijn bloedsuiker was te hoog, en ook mijn cholesterol. Een beetje moedeloos van alle diëten ben ik opzoek gegaan naar een andere aanpak, dat werd die van Alexis dus. Ontspannen omgaan met eten. Dat sprak me wel aan na al die jaren (35?) niet ontspannen met eten te zijn omgegaan.
Ik heb heel veel gehad aan de cursus van Alexis. Het kijken naar waarom ik soms eigenlijk meer at dan verstandig was. Kijken naar wat ik eigenlijk probeerde binnen te krijgen met dat eten, wat ik miste in mijn leven, en hoe ik dat probeerde te vullen met eten.
Dat was een eyeopener.
Van de aangereikte methoden, -het tappen en meditatie, doe ik dagelijks nog de meditatie, een geweldige manier om te leren focussen op je doel.
Alexis is een hele leuke, aardige en integere vrouw, die heel goed kan begrijpen hoe krom mensen soms kunnen omgaan met eten, je hoe/ je dus nergens voor te generen! Inmiddels is het voor mij al weer een paar maanden geleden dat ik mijn laatste coach gesprek heb gehad. Ik ben 4,5 kilo kwijt en mijn bloedwaarden zijn weer normaal, en ik denk niet heel erg veel meer na over eten, ik heb er vertrouwen in dat het me deze keer gaat lukken om op dit gewicht te blijven.

Maria uit Amsterdam, 61 jaar

Vanuit een enorme, natuurlijke empathie helpt Alexis om gezonder en fitter gedrag te krijgen én deze leefstijl te blijven volgen.
Ze schept een natuurlijke vertrouwensband, en zoekt samen met je naar de reden waarom je bepaald gedrag vertoont; je gaat op zoek naar de diepere laag achter de emoties (gevoel – gedrag – gewoonte) om zo duurzame verandering tot stand te brengen. Ze heeft mij sturing gegeven in hoe ik een gezondere leefstijl kan volgen en heeft dat bereikt zonder daarin dwingend te zijn. Ze helpt je daar inzage in te krijgen “waarom doe je wat je doet?” en helpt je om op een gezondere manier met die gevoelens om te gaan.
Alexis weet door haar authenticiteit een laagdrempelige, veilige omgeving te creëren om dit te bewerkstelligen.

Marije uit Amsterdam, 42 jaar

Ik ben zo iemand die gek is op lekkers; chocola, dropjes, chipjes……. alles.
Voordat ik de cursus van Alexis deed was het onmogelijk om daar niet aan toe te geven.
Ik hield het natuurlijk wel eens een paar dagen vol, maar klapte dan op een gegeven moment toch weer uit ergens aan het einde van de week.
Nadat ik de cursus van Alexis heb gevolgd kan ik me veel, VEEL beter inhouden en heb ik ook veel productievere gedachten over voedsel. Ik heb het nodig om de motor aan te houden en daarom eet ik steeds meer gezonde dingen. Dit is iets wat ik altijd wel WIST, de kennis had ik wel, maar het zal niet in me. Het zat niet in mijn systeem en ik handelde er daardoor ook niet naar. Nu ik de cursus van Alexis heb gedaan weet ik het EN doe ik het

Margreet uit Amsterdam, 38 jaar