TAPPING

COACH

“Sometimes the weight you need to lose isn’t on your body”

 

Ben jij een emotie-eter?

 

Heb je alles op de rit in je leven, maar blijft je gewicht een strijd? Lijkt het wel of je verslaafd bent aan eten?
Gezonder eten lukt wel eventjes, maar dan verval je weer in je oude ongezonde gewoonten. Potverdorie…

Hoe krijg ik controle over mijn eetgedrag?’ Hoe vaak heb je jezelf die vraag wel niet gesteld in je leven?

 

 Waarschijnlijk ben je al vaak op dieet geweest en weet je wel wat je zou moeten eten. Maar het lukt gewoon niet. Al jaren ben je in strijd met jezelf en met eten. Het gevoel op rantsoen te moeten voelt als een straf, waardoor je je opstandig voelt en dan gaan alle remmen los. Je doet telkens weer je best, pakt zo goed als het kan steeds de draad weer op, maar als je eerlijk bent voel je je onzeker, onaantrekkelijk en ben je boos op jezelf.  Je zou niet liever willen dan verlost te zijn van het overgewicht, maar ook van de onrust & de macht die eten heeft over jou.

 

 

 

‘Eten is mijn beste vriend en mijn ergste vijand’ .

 

 

 

Herken jij je hierin?

 

> Eet je vaak omdat je moe bent of gestrest, terwijl je eigenlijk geen fysieke honger hebt?
> Kun je soms niet stoppen met eten? Alsof je wordt gedreven te eten?
> Laten gedachten over eten je niet los?
> Ben je teleurgesteld en boos op jezelf en vind je dat je meer doorzettingsvermogen zou moeten hebben?

 

Dan heb ik goed nieuws:  Want NEE: Je bent geen zwakkeling En NEE ….Het is niet jouw schuld!!!

 

 

Maar hoe zit het dan?

 

Goede voornemens zijn BEWUSTE BESLISSINGEN over wat je wilt doen. Maar….Je ONBEWUSTE OVERTUIGINGEN sturen je gedrag.  Het allergrootste deel van je gedrag en beslissingen gebeurt automatisch (en dus onbewust)

 Je emoties zijn gekoppeld geraakt aan eten: positieve en liefdevolle herinneringen vinden vaak plaats rondom eten. Eten biedt daarom een (tijdelijke) vorm van troost, liefde en neemt pijn weg. Geen wonder dat je naar eten grijpt als je je eenzaam voelt, niet aan het werk wil, of als je je kwetsbaar voelt!

Vaak kun je gewichtstoename herleiden naar een stressvolle gebeurtenis in je verleden, waarin je je onveilig hebt gevoeld. Jouw lichaam houdt (onbewust) gewicht vast en probeert jou te beschermen door letterlijk een beschermlaag om je heen te creëren. Als je begint af te vallen wordt dit meteen door je onbewuste gesaboteerd.
En dit is precies waarom diëten niet werken……


 

 

Maar hoe kun je dan wel afvallen/gezonder eten?

 


Met behulp van de HALT strategie!

 

Dit is een methode die ik heb ontwikkeld met als doel je onderbewustzijn te herprogrammeren zodat de neerwaartse spiraal van schuld en schaamte rondom eten wordt doorbroken. Zodat het geen moeite meer kost om gezonder te eten. Zodat je kunt eten zoals mensen die van nature slank zijn. Door de obsessie los te laten en alle negatieve gevoelens die daarbij horen. Je leert een gevoel van veiligheid in je lichaam te creëren, zodat je niet langer door je eigen lichaam gesaboteerd maar juist ondersteund wordt. Want ik zie vaak dat cliënten veel gezonder eten dan ik, maar hun lichaam lijkt het vet niet los te willen laten. 

 

> Je krijgt inzicht in je onbewuste overtuigingen
> Je leert je gevoelens te herkennen, te accepteren en vervolgens los te laten.
> Je leert technieken/ tools om jezelf te herprogrammeren.

 

 

 

Wil jij:

 

> Een holistische aanpak zodat je voor eens voor altijd bevrijd bent van deze neerwaartse spiraal van schuld en schaamte?
> Niet constant hoeven nadenken over wat je wel en niet mag eten?
> Nieuwe inspiratie en motivatie? Een geheel andere aanpak….

 

 

 

Geef je dan NU op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te leren hoe jij ook kunt ” Ontspannen afvallen”.

 Je krijgt in dit gesprek 3 duidelijke stappen waar je meteen mee aan de slag kunt!

 

Ik heb al een aantal sessies van Alexis gevolgd  en heb heel snel ongelooflijke resultaten geboekt. Door middel van de tapping sessies via skype en de duidelijke gepersonaliseerde, professionele en soms grappige tapping scripts die ze  naderhand toestuurt lijkt mijn levenslange gevecht met zwaarlijvigheid eindelijk tot een einde te brengen. Alexis weet precies welke vragen ze moet stellen en achterhaalt al snel wat je onbewuste blokkades zijn. Wanneer je echt doet wat ze zegt en de audio opnames braaf meetapt zul je al gauw merken dat de onbewuste overtuigingen zich “herstellen”. In een woord ONGELOOFLIJK en een grote aanrader.

Frank uit Amsterdam, 54 jaar

Ik ben een levenslange jojoër. Ik wilde dunner worden- en ik was eigenlijk gewoon prachtig slank-, en het uiteindelijke resultaat was: ik werd dikker.
En dan herhaalde dat patroon zich, afvallen, aankomen, en steeds hoger uitkomen met mijn gewicht. Uiteindelijk moest ik toch weer afvallen,want mijn bloedsuiker was te hoog, en ook mijn cholesterol. Een beetje moedeloos van alle diëten ben ik opzoek gegaan naar een andere aanpak, dat werd die van Alexis dus. Ontspannen omgaan met eten. Dat sprak me wel aan na al die jaren (35?) niet ontspannen met eten te zijn omgegaan.
Ik heb heel veel gehad aan de cursus van Alexis. Het kijken naar waarom ik soms eigenlijk meer at dan verstandig was. Kijken naar wat ik eigenlijk probeerde binnen te krijgen met dat eten, wat ik miste in mijn leven, en hoe ik dat probeerde te vullen met eten.
Dat was een eyeopener.
Van de aangereikte methoden, -het tappen en meditatie, doe ik dagelijks nog de meditatie, een geweldige manier om te leren focussen op je doel.
Alexis is een hele leuke, aardige en integere vrouw, die heel goed kan begrijpen hoe krom mensen soms kunnen omgaan met eten, je hoe/ je dus nergens voor te generen! Inmiddels is het voor mij al weer een paar maanden geleden dat ik mijn laatste coach gesprek heb gehad. Ik ben 4,5 kilo kwijt en mijn bloedwaarden zijn weer normaal, en ik denk niet heel erg veel meer na over eten, ik heb er vertrouwen in dat het me deze keer gaat lukken om op dit gewicht te blijven.

Maria uit Amsterdam, 61 jaar

Vanuit een enorme, natuurlijke empathie helpt Alexis om gezonder en fitter gedrag te krijgen én deze leefstijl te blijven volgen.
Ze schept een natuurlijke vertrouwensband, en zoekt samen met je naar de reden waarom je bepaald gedrag vertoont; je gaat op zoek naar de diepere laag achter de emoties (gevoel – gedrag – gewoonte) om zo duurzame verandering tot stand te brengen. Ze heeft mij sturing gegeven in hoe ik een gezondere leefstijl kan volgen en heeft dat bereikt zonder daarin dwingend te zijn. Ze helpt je daar inzage in te krijgen “waarom doe je wat je doet?” en helpt je om op een gezondere manier met die gevoelens om te gaan.
Alexis weet door haar authenticiteit een laagdrempelige, veilige omgeving te creëren om dit te bewerkstelligen.

Marije uit Amsterdam, 42 jaar

Ik ben zo iemand die gek is op lekkers; chocola, dropjes, chipjes……. alles.
Voordat ik de cursus van Alexis deed was het onmogelijk om daar niet aan toe te geven.
Ik hield het natuurlijk wel eens een paar dagen vol, maar klapte dan op een gegeven moment toch weer uit ergens aan het einde van de week.
Nadat ik de cursus van Alexis heb gevolgd kan ik me veel, VEEL beter inhouden en heb ik ook veel productievere gedachten over voedsel. Ik heb het nodig om de motor aan te houden en daarom eet ik steeds meer gezonde dingen. Dit is iets wat ik altijd wel WIST, de kennis had ik wel, maar het zal niet in me. Het zat niet in mijn systeem en ik handelde er daardoor ook niet naar. Nu ik de cursus van Alexis heb gedaan weet ik het EN doe ik het

Margreet uit Amsterdam, 38 jaar