Reviews Coachingsprogramma Ontspannen Afvallen

anonieme vrouw
Maria uit Amsterdam, 61 jaar

 • Ik heb heel veel gehad aan de cursus van Alexis. Het kijken naar waarom ik soms eigenlijk meer at dan verstandig was. Kijken naar wat ik eigenlijk probeerde binnen te krijgen met dat eten, wat ik miste in mijn leven, en hoe ik dat probeerde te vullen met eten.
  Dat was een eyeopener.
  Van de aangereikte methoden, -het tappen en meditatie, doe ik dagelijks nog de meditatie, een geweldige manier om te leren focussen op je doel.
  Alexis is een hele leuke, aardige en integere vrouw, die heel goed kan begrijpen hoe krom mensen soms kunnen omgaan met eten, je hoe/ je dus nergens voor te generen! Inmiddels is het voor mij al weer een paar maanden geleden dat ik mijn laatste coach gesprek heb gehad. Ik ben 4,5 kilo kwijt en mijn bloedwaarden zijn weer normaal, en ik denk niet heel erg veel meer na over eten, ik heb er vertrouwen in dat het me deze keer gaat lukken om op dit gewicht te blijven.
   
  Maria uit Amsterdam
   
  anonieme vrouw
   

  Margreet uit Amsterdam, 38 jaar

  Ik ben zo iemand die gek is op lekkers; chocola, dropjes, chipjes……. alles.

  Voordat ik de cursus van Alexis deed was het onmogelijk om daar niet aan toe te geven.

  Ik hield het natuurlijk wel eens een paar dagen vol, maar klapte dan op een gegeven moment  toch weer uit ergens aan het einde van de week.

  Nadat ik de cursus van Alexis heb gevolgd kan ik me veel, VEEL beter inhouden en heb ik ook veel productievere gedachten over voedsel. Ik heb het nodig om de motor aan te houden en daarom eet ik steeds meer gezonde dingen. Dit is iets wat ik altijd wel WIST, de kennis had ik wel, maar het zal niet in me. Het zat niet in mijn systeem en ik handelde er daardoor ook niet naar. Nu ik de cursus van Alexis heb gedaan weet ik het EN doe ik het ook.

Margreet uit AMsterdam